Söndag

Kom på att jag inte lagt något över utemöblerna än så det blev en tur till Farsta, tänkte att ungefär dubbelt så mycket pressening som storleken på möblerna borde väl räcka för att täcka även sidorna? Jodå, blev pressening så jag nästan kunde täcka hela den stenlagda uteplatsen :)

Farsta är faktiskt rätt så trevligt, det finns det mesta i butiksväg och det ligger på rätt så bra avstånd, dvs inte för nära så man går dit hela tiden, men tillräckligt nära för att ta en tur kommunalt och shoppa om något behövs en söndag!

Nu blir det mat, en enkel variant av Moule marinière gjord på rökta musslor istället för färska och pasta till! Ska bli mums! Sen efter det blir det en halvtimme med Per Morberg och sen är det dags för mitt Söndagsnöje... bada!

Sköt er därute i höstmörkret...


Årets första snö

MMS

Vet inte om det syns så bra, men det snöar! Stora härliga flingor, kan det vara en försmak av vintern? Hoppas det, vill ha riktigt vinter i år!


Bättre sent än aldrig...

Jo mitt mobilinlägg som jag skrev om dök upp tillslut :) Idag... nära på ett dygn senare... Vart vänder man sig med såna klagomål? Mona Sahlin? Nä hon har för mycket att göra nu förtiden. Hon har ju tydligen fallit som en sten i senaste opinionsundersökningen. Varför? Ja, det kan man ju undra sig, hon har ju proklamerat med massor av skattehöjningar och det passar väl bättre än de skattesäkningar vi har fått av Reinfeldt? Jag menar, det är ju oerhört tråkigt att vi har fått mer pengar i plånboken, så höjd skatt borde väl ge henne röster? Eller? <-- OBS ironi :)

Blev inget Rindö denna helgen, kände mig helt omotiverad på förmiddagen, inte elakt då mot familjen G såklart, utan bara helt omotiverad att sätta mig på buss/pendeltåg/tunnelbana/buss i 2 timmar för att ta mig dit. Så det har blivit soffan idag, o teve. Drog ett varv med dammsugaren faktiskt, så lite gjorde jag ju :) En tur till Farsta för att hitta lite inspiration till maten, det blev fläskfile med en god gräddsås med smak av dijon och dragon och en tomatsallad till. Smarrigt värre! (Ja, det blev vin till :)

Tyvärr tråkigt på teve ikväll, men den har flutit på iaf!

Sköt om er därute!

Fredagskväll!

MMS

Så här börjar kvällen. Klockan 2230 börjar V för Vendetta, ska bli kul o se om den var lika bra som jag minns när den gick på bio...


Försökte...

att skicka ett inlägg via mobilen förut, men det gick tydligen inte? En lång dag har blivit fredag, middag på Birkastan i form av deras underbara husets pasta, väl hemma så blev det mysbyxor på, lite tända ljus, lugn musik, ett glas vin och en bra bok i form av Johan Ajvide Lindqvists "Låt den rätte komma in". Nu har jag lagt boken åt sidan och slagit på teven, väntar på 2230, ska kolla på V för Vendetta. Såg den på bio för nåt år sen eller så när den kom, sen dessa har jag letat efter den, hyra eller köpa men inte lyckats, så ikväll blir det på teve istället, funkar det också :)

Boken förresten, "Låt den rätte komma in" Jag har varit lite skeptisk faktisk, en svensk bok om vampyrer i Blackeberg? Jag har ju vissa anknytningar till Blackan, mormor har bott där en gång i tiden, farmor bor där nu osv. Men efter ungefär 1/3 del av boken så måste jag säga att jag hade nog fel, den är bra faktiskt, än så länge ska väl sägas. Vi får ser hur resten av boken yttrar sig... Fortsätter den så är risken att de sista meningarna går åt i söndagsbadet :)

Vardagsrumsbordet har gränser...

Tråkigt väder! Regnet hänger i luften, det är tråkigt kallt... Hade varit lite roligare med bättre väder nu när grabbarna är här, fast de verkar inte helt nere. Tecknat på teve och vardagsrumsbordet fullt av bilar. Fjärrkontrollerna har blivit gränser mellan "bostäderna" datorn var polisstation tills jag la beslag på det och bordsklockan blev bensinstation! Tänk om man hade hälften av deras fantasi och en bråkdel av energin! :)

Idag blir det middag hos farsan, sen blir det Globen och Monster Jam. Vrålande motorer och stark doft av bensin, underligt egentligen hur kul det kan vara egentligen, men jag måste erkänna, det är kul faktiskt. Det är väl inget jag är direkt intresserad av och till exempel följer på teve, men när det är live så är det kul att se dessa monsterbilar dundra omkring!

Nä, nu ska jag passa på att dra lite i lövräfsan, det finns ju ett par "fördelar" med detta väder och det är ju att man måste ta hand om den lilla trädgården lite, det blir sista rycket förhoppningsiv mot löven...

Ta hand om er i höstmörkret!

Allt är som det ska...

...även om jag ett tag har varit jäkligt dålig på att skriva på bloggen :)

Jag är nog ingen bloggmänniska, face it, men det finns ju ingen som tvingar en att vara Blondinbella eller Schulman, man skriver när man har lust (och kommer ihåg att man har en blogg)

Imorgon blir det Värmland, kundbesök i Kristinehamn och sen iväg och plocka upp grabbarna! Det blir heldag med SJ, typ, inget jag ser fram emot men vad gör det!

Förresten, har testat mobilbloggsfunktionen här, kanske kan bli något sånt inlägg framöver!

Kan ju inte heller låta bli att kommentera USA valet, fy faan va kul alltså att det blev Obama! Jag tycker verkligen att det blev ett bra val, visserligen har jag väl inte helkoll på hans program eller så, men han vann faktiskt, the American dream har väl nånstans i och med detta fått ett ansikte. Tyvärr är jag lite orolig, kommer han att få leva i 4 år till? Ärligt? Händer det något så är det väl ett facit på att världen ännu inte har blivit den man tycker att den borde vara, får han vara kvar så är det motsatsen, något jag verkligen hoppas på!

Tjipp!!!

RSS 2.0