Sex, ja tack!

MMS

Sex, ja tack! Men detta är ta mig faan underbart, fullständigt tillfredställd efter denna måltid, gomen är salig!


Damn! I'm goooood!

Alltså, så här är det, faktiskt! Det är nyttigt för själen och självbevarelsedriften att vara självgod ibland, det är odiskutabelt!

Så, här är min dagliga dos av självförtroendeboost:

Jag gjorde en fabulöst god laxpasta idag!

Bryn en, efter behag, stor skvätt med smör
Hiva ner lite schalottenlök, typ två små, de ska inte brynas, bara mjukas
En skvätt vitt vin
Ner med lite vetemjöl så att allt blir en geggig boll
Slå på riktig grädde, inte fjösagrädde
Vispa ihop
Öppna en kall öl och ta en slurk
Riv ner det gula skalet av en citron i såsen, efter behag, jag tog en halv, gör nog inget om man tar lite till
Salt o peppar
Inse att det behövs lite stomme i det hela, så peta ner en halv pippibuljongtärning
Sätt en kastrull med vatten till pastan, förvärm gärna plattan så går det åt mindre energi
Glöm för allt inte att smaka av, det är ju det som är halva matlagningen!
Skiva upp laxen, rökt norsk lax är gott, stora bitar, tänk typ 2 tärningars storlek, las vegas style
All lax ska inte ner i pastasåsen, några måste smakas på
Tänk italien, tänk krämighet, riv ner parmesanost efter behag och rör om
Låt allt koka försiktigt och ha i en skedsudd med sambal oelek, den ska ge en hint bara, inte mer
När pastavattnet kokar till, ha i salt, inte innan, det skjutsar på kokningen och spar lite energi
Jag gillar Tagliatelle, kör vad du vill, men undvik makaroner
När pastan är klar, hiva i laxen, rör ner den försiktigt, den ska bara bli varm, den är ju rökt sen tidigare
Häll av pastan, vill man så kör man en klick smör i pastan, eller om man vill vara nyttig kör man olivolja

Njut av maten och drick något gott till, för min del blev det kall god öl som sagt! Sanslöst god middag, klar på ungefär 20-25 minuter!

Jag hade lite för mycket vetemjöl och kanske lite för mycket parmesan i, såsen blev en aning lite för krämig, men smaken! madre mia mama bella! Citron, parmesan, den rökta laxen, lite, liiite hetta från sambal oeleken! Smaskens!

Jo, förresten, jag hade i lite gräslök också innan parmesanen, kanske en dryg tesked, eller 2 ungefär, den gjorde inte direkt något, men den kändes bra där med laxen...

Lycka till!

Blogg i 200 knyck!

Ja, eller hur fort nu ett X2000 går när det tar sig fram emot Göteborg, inte vet jag heller!

Sitter alltså i skrivande stund på tåget mot Göteborg. Ska utbilda mina kollegor därnere och diskutera lite rutiner och allmänt. Sen ikväll bär det vidare mot Malmö för ungefär samma sak sak därnere under morgondagen. Så en liten turnering kan man väl kalla det...

Två saker har jag dock lärt mig inför denna resan:

1. Det tar ofantligt lång tid att åka tåg mellan Göteborg och Malmö, hela 3 timmar! Vansinnigt tycker jag, inte alls tycker tydligen SJ som anser att det tar lång tid att åka över Hallandsåsen :) Hur gick det med tunneln förresten? Någon som har någon aning om huruvida Rocka Gil (eller vad det nu hette) var giftigt och tar död på hela åsen eller inte?

2. Man måste vara ute i god tid för att boka flyg mellan Malmö och Bromma! Flyget jag tänkte åka med för att få sällskap med min namne var fullsatt... Då fick jag ett av mina vanliga idiotispel, jag bokade ett tåg istället, klockan 1927! Det är framme 2339 i Stockholm :( Försöker få tag på min kusse som bor i Malmö, vore kul o ses... Men vad kul blir det att spendera över 4 timmar på ett tåg sen??? Jag är inte helt frisk, väl medveten om det...

Sådärja! Nu spricker solen fram över min mörka själ här vid fönstret!Solen spricker fram, på väg till Göteborg

Inte bästa bilden kanske, men tåget rusar ju lixom fram och jag missade inställningen för rörliga bilder på telefonen, men det syns ju lite iaf att molnen spricker upp :)

Jaha, första stoppet, Hallsberg... Bara 1 timme och 50 minuter kvar då...

Ska nog ta och jobba lite...

Sköt om er vart ni nu är nånstans!

Livet är som en tärning...

alla vill ha sex...

Detta hävde min 11 årige son ur sig i helgen, bara sådär, helt apropå ingenting. Vill inte ens spekulera i vart han fått det ifrån! Det ligger väl i och för sig en viss poäng i det han säger, ur ett rent reproduktivt synsätt så att säga.

Men han är ju min son trots allt så...

Fast tilläggas ska väl att jag såg inte helt blint på vad han sa, han fick en liten, väldigt liten, tillrättelse, han är ju trots allt min son på 11 bast... Fast jag log för mig själv :)

Har varit oerhört skönt att ha barnen här, vi har gjort massor av saker HELA tiden, som man måste när man är en på sätt och vis frånvarande förälder, eller hur?

Svaret är ju nej, man måste inte hitta på saker hela tiden, det viktigaste är att vi får vara tillsammans. Vi han dock med att besöka Eriksdalsbadet (ja, jag hade självklart minst lika roligt som barnen :), spendera många timmar på Tekniska museet, se Cino4 rymdfilmen som faktiskt var riktigt häftigt med rörliga stolar, rök, dofter och 3D. Hyra film och gotta oss i tacos framför teven :) Ett besök till farsgubben han vi med också. Men annars så har vi umgåtts, varit med varandra och det har varit så jäkla underbart!

Fast sen skulle de ju hem, blev en tur till Arvika med dom på söndagen, lämnade dom och vände direkt tillbaka igen, 77 mil plöjde jag, på kanske inte fullt så många timmar som lagen anser... Och sen kom man hem, till tystnaden och tomheten. Det är, för att vara ärlig, riktigt jävla jobbigt!

Jag är ju van att vara själv, för van kanske man kan tycka. Men när barnen har varit här, oavsett hur länge så blir det så gruvligt tomt när de åker. Visst det går över efter ett par dagar och man kommer tillbaka i samma lunk igen, saknaden kvarstår men tomheten dröjer sig undan, till nästa gång...

Ta hand om er därute! Ni är bäst, glöm inte det!

Kram

RSS 2.0