Midsommar 2010 firades med 3 invandrare so...

Midsommar 2010 firades med 3 invandrare som pratade om snorkråkor och judar! MYCKET trevligt!


Ny favorit! Carpaccio

201006181024 (MMS)

Ny favorit! Carpaccio


Nerdparty!

201006121022 (MMS)

Nerdparty!


Vår nya logga!

201006121017 (MMS)

Vår nya logga!


Efter kloaken, mat!

201006121016 (MMS)

Efter kloaken, mat!


Och dubbla grillmästare, och som toppen på...

201006121015 (MMS)

Och dubbla grillmästare, och som toppen på moset, jämmställt!


I västerås, kör man bea i hink!

201006121014 (MMS)

I västerås, kör man bea i hink!


Något bra har jag tydligen gjort

Dagens skörd är blommor till trädgården och en flaska whiskey! Blommorna från en kollega som uppskattar att jag lyssnar och whiskeyn från en annan kollega som en uppskattning för jobb jag har gjort :)

Tycker om mina kollegor som sagt, men då inte bara av ovanstående skäl förståss. Det finns väldigt många människor här som jag har jobbat länge med som jag lärt mig tycka om och det är bra, man tillbringar ju så många timmar på jobbet och då ha lyxen att kunna omgärda sig med människor man gillar är underbart.

Jobbet är såklart kul också, även om det varit sjukt mycket nu några månader men en ljusning finns ju och det är skönt att känna att förhoppningsvis lättar bördan så att man är i form när semestern börjar om några veckor!

Måste ju också påpeka att vi har releasat till produktion idag, SJUKT skönt även om allt inte är klart, men jag känner mig på rätt väg igen vad gäller nöjdhet/orolighet.

Nu ska jag försöka rensa lite i träsket man skapat senaste tiden i supportlådorna sen blir det kvällen!

Kvällsöl på medis med kollegorna!

201006081012 (MMS)

Kvällsöl på medis med kollegorna!


Tisdag

Tisdag morgon, solen skiner och lillasyster blir stor idag. Hon fyller 30! Lilla tösen :)

Kan inte låta bli att minnas när hon var liten, när hon skulle kissa ute så ville hon alltid att jag skulle lyfta upp henne, hon ville inte själv. Sjukt minne möjligen, men jag minns det och så var det ju att vara storebror, att hjälpa de yngre syskonen.

Men nu är hon stor och behöver inte hjälp längre, hon är en stark tjej med skinn på näsan som klarar sig själv alldeles ypperligt!

Stort grattis syster och välkommen i klubben!

När rätt blir fel!

Ni vet dom där dagarna när man tycker man gör rätt, men på något sätt blir det bara fel ändå! Idag är en sådan dag. Jag vet att klockan är ung, men morgonen började fel ändå.

Jag har ett telefonsamtal att klara av klockan 0815 idag, samt en webbdemo klockan 0830 med finland, sen ska jag träffa en kund klockan 11 inne i stan. Så, naturligtvis, man får göra det bästa för att komma i tid idag, det är ju ändå måndag.

Vaknade när klockradion drog igång klockan 0630 som den alltid gör, va hyffsat pigg när jag vaknade så jag tänkte att 5 minuter kan jag ligga och sedan går jag upp. Hur ofta händer det? Att man bara ligger 5 minuter? Men, idag hände det, jag klev upp, höll koll på klockan, 35 stod den på, helt ok. In på toa, igång med duschen, ut o ge fiskarna mat och in i duschen, tvätta och raka sig (blev ju inget bad igår eftersom det vart en skön kvällspromenad med M ganska sent. Färdig i duschen, klockan 55, perfekt, på med kläder, inte hungrig men ett glas nyponsoppa åkte ner. Så, iväg klockan 05, perfek. Kommer till pendeltågstationen och inser lite leende att klockan på stationen går fel. Kollar min egen klockan, hmmm, den går också fel, klockan står på 0618. Tar upp jobbtelefonen, hmmm, vänta nu, 3 klockor går inte fel. Något är vajsing, jäkligt vajsing, klockan ÄR 0618!

Va faan hände? Jag vaknade ju när klockradion drog igång? Eller tydligen inte, hmmm, vänta nu, mobilklockan har nog inte ringt, det stämmer. Shit!

Så, nu sitter jag här på jobbet, chefen kom precis in, undrade om jag var tidig eller suttit här sen igår :)

Så, det som kändes rätt imorse: Jag kom upp i tid, blev fel, jag vaknade en timme för tidigt!

Ja, så nu får vi se hur resten av dagen går!

Kram på er (gäspar stort)

Söndagskvällspromenad med M

201006061010 (MMS)

Söndagskvällspromenad med M


Helg igen!

Alltså, det känns som att det bara är helg nuförtiden... Eller inte :) Men veckorna går fort och snart är det semester!

Igår blev det soffpotatis av mig (ovanligt, nej jag vet) såg på Sherlock Holmes och käka en god och snabbt ihopkastad pasta!

Idag stadig frulle, kört en tvättmaskin (färdig tillslut, måste köpa ny :( ) och ska snart dra till kungsan en sväng och trängas med alla andra människor i solen under körsbärsträden! Det är ju Smaka Stockholm!

Sen blir det en tur till Hammarbyhöjden, grilla med J och familj, ska bli kul att se dom två små töserna igen, det var ju ett tag sen och de har hunnit bli 4 månader nu! J har lovat att det blir grillat fläskfile från Tökåsen, ska bli så smaskigt gott, äkta gris från landet!

Ha en bra dag i solen på er!

Lugn morgon

I trafiken, nästan så jag undrade om det var lördag när jag kom till ingången, inga människor vid hissen och tomt i fiket (som tydligen var stängt idag) Men, skönt att det finns jobb att ta hand om :)

Tyvärr för lång kö till en Red Bull, så det får bli en alldeles för tidig Cola!

Solen skiner och innerst inne är jag glad som en liten skit! :)

Helgen tog slut

Men kul va det! Gick inte direkt med vinst på valla men ingen större förlust heller, nånstans runt 0, eller därunder :)

Idag har man varit en snabbis till Örebro för ett kort leverantörsmöte, 1 timmes möte och hela dagen borta! Men så är det ibland, produktivt var mötet iaf vilket är bra! Kul också att träffa lite folk som man mest har kontakt med via telefon.

Nu är det dags att pysa hemåt!

RSS 2.0