Grodor, koskit, SJ och loppis

Inlägget kommer lite sent, men jag tänkte faktiskt skriva det i söndags :)

Helgen som var tillbringades hos barnen i Arvika. Umgås med barnen, sol, utomhust och en tidig lördagsmorgon blev resultatet.

Joel hade loppis på lördagsmorgonen och hans mor hade valt första passet klockan 0730 till 0930. Hennes tanke var att hon var arbetslös och att jag inte var där. Sanningen blev inte så, hon arbetar igen och jag var där. Resultatet blev att klockan ringde klockan 0600 i lördags, jag snoozade i 20 minuter, pep upp och fixade frulle, kokade ägg, the och hela faderullan. Det var klart väder och -3 grader så bilen behövdes dessutom skrapas (tur man har 2 barn som kan sköta sånt=) men sen bar det iväg, vi blev lite sena, men det var knappt folk där och när solen väl kom upp så blev det varmt och skönt! Men som sagt, att gå behöva gå upp klockan 06 är inte riktigt min grej, men som sagt, det var för en god sak!

Lördag kväll var jag och toddllarna ute och gick, grodorna hade tydligen vandring så det blev en hel del petande på dessa och vissa hade ju klantigt nog parkerat mitt i vägen så ungarna gjorde dagens gärning och hjälpte dom över vägen! Vilka ungar man har :)



Söt va? HAHA


Min son till höger ;)

Robin var med också på lördagen, till badhuset, en tur till Ingestrand, där det, tidigt kan tyckas, låg folk och solade (ja, för er som undrar så var det tjejer ;) Jesper var oerhört lycklig över att träffa "storebrorsan" igen, det var ju ett tag sen.


Robin till vänster, Jesper till höger

Det är inte kyligt, men tydligen så är det poppis att gå med mössa året runt nuförtiden, verkar som om vi hittat orsaken till loppbesvären som ständigt är på våra skolor. (JA, jag vet, jag är pappa och är ocool ibland)

Totalt, en mycket härlig helg!

Sen måste jag ju förklara SJ och koskit också för den som nu undrar...

SJ saknar en knapp på sina tåg har jag kommit underfund med nu efter alla dessa år på tåg, den som finns i bilar och som gör att luften återanvänds, det vill säga ingen luft tas utifrån utan återcirkulerar. Det märks väldigt väl på våren, när man passerar alla åkrar som plöjs och gödslas! Det luktar koskit i hela tåget! Inte helt kul =)

Nä, nu ska jag försöka koncentrera mig på House igen :)

Ta hand om er därute!

Skäms på mig...

Tiden flyger fram och tillslut börjar folk klaga på att man inte uppdaterar sin blogg. Så, här kommer ett inlägg :)

Sluta tjata nu Anna ;)

RSS 2.0