Långhelg :)

Det är långhelg :)

Det är underbart!

Idag är väl inte vädret så där kanonbra, men nu börjar solen titta fram här efter lite lätt regn...

I onsdags var det utgång, ordnade till så man hamnade på listan på Club Ambassadeur och deras Studio 54 kväll. Kanske inte riktigt mitt ställe men med trevlig sällskap, en del drinkar och bra drag på dansgolvet så blev det riktigt lyckat! Vet väl inte om jag gillade deras gunga på dansgolvet som ideligen befolkades av gladlynta tjejer som gungade farligt nära drinkar och andra gäster, men den gjorde ju tydligen några lyckliga iaf :)

Innan utgången hade vi grillat hemma hos mig, kollat på majbrasan och umgåtts lite med grannarna, riktigt mycket trevligt hade vi :)

Igår va det desto bättre väder, blev djurgårdsfärjan över till Djurgården, men besöket på Skansen ställdes in, de har mage att ta 90 spänn för att komma in!? Och för att bara gå runt och kika en liten stund så var det lite väl mycket! Det blev istället en promenad via strandvägen till Gamla Stan och riktigt god glass där

image1

Mumsigt värre! Sen blev det pizza på Birkastans pizzeria som fortfarande håller måttet som stans bästa pizzeria!

Måste också passa på att visa en liten stolthet i trädgården

image2

Tyvärr är detta en av få kvarlevande tulpaner sen ifjol när jag flyttade in och de verkar inte må så bra överlag så det blir nog att de får gå hädan efter denna blommning. Men vackert är det så det förslår!

Igår blev det väl inget festande tyvärr, vi va rätt så nerslagna på eftermiddagen så det blev soffkväll för hela slanten, fast det var rätt så skönt! Men ikväll smäller det nog igen! Först ska det bli en tur till Akvarielagret för att se om dom har några Äppelsnäckor hemma. Behöver lite städhjälp i akvariet!

Kommentarer
Postat av: Joakim Forsberg

Vad sägs som en blogg där humor blandas med nöje, musik, sport, nyheter och en smutta allvar?

Tycker du det låter intressant så bör du såsom många andra kika in hos min blogg du med :)

2008-05-02 @ 13:49:55
URL: http://joakimforsberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0